Το Tenute Ca'Botta ένα ιταλικό καινοτόμο οινοποιείο που ειδικεύεται στην παραγωγή ξηρών κρασιών από αποξηραμένα σταφύλια στο Valpolicella DOC, Veneto, στο βόρειο τμήμα της Ιταλίας. Τα δυναμικά, πλούσια σε γεύση και κομψά ισορροπημένα κρασιά του Ca'Botta απονέμονται σε διεθνείς διαγωνισμούς και λαμβάνουν ετησίως υψηλές βαθμολογίες από κριτικούς κρασιού όπως η Luca Maroni και η Luca Gardini.
Χρησιμοποιώντας τις δικές του τεχνολογίες οινοποίησης στην καλλιέργεια σταφυλιών, τη ζύμωση και τον αλκοολισμό του κρασιού, η κατοχυρωμένη δεξαμενή Fermentino Ca'Botta® και ένας συνδυασμός παραδοσιακών τεχνικών οινοποίησης σας προσφέρουν τα εξαιρετικά κρασιά του Tenute Ca'Botta.
Κρασιά γεμάτα σώμα, όπου το αλκοόλ δεν αποσπά την απόλαυση της γεύσης - Tenute Ca’Botta