Τι είναι η Cava Divino
Ποιοι είμαστε 

Di.vino

Spirits and wine tasting 
cavadivino

Η Cava DiVino γεννήθηκε από την αγάπη μας για το καλό κρασί και γενικότερα τη γεύση! Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αλκοολούχων ποτών και οίνων, δημιουργήσαμε την Cava DiVino, η οποία στελεχώνεται και από τη 2η γενιά της οικογένειας Αριστείδη Ιωαννίδη. Η μακρά ιστορία, η πολυετής εμπειρία καθώς και μια σειρά από σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις μας έχουν εξασφαλίσει μια σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης. Διαχρονικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε με υπεύθυνο τρόπο μια ολοκληρωμένη σειρά αλκοολούχων ποτών και οίνων, που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση σε όλες τις στιγμές, ανάλογα με τις προσωπικές επιλογές και προτιμήσεις των καταναλωτών. Η Cava DiVino, ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, όπου καλύπτει κάθε οινική επιλογή ελληνικού ή ξένου αμπελώνα, ενώ φιλοξενεί και συλλογές από Malt Whiskies, Rum και κονιάκ, προσδίδοντας τον απαραίτητο σεβασμό ακόμη και στον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

  Είμαστε μια εμπορική εταιρεία, που καλύπτουμε πωλήσεις αλκοολούχων ποτών και οίνων χονδρικής και λιανικής, πραγματοποιώντας τόσο την προμήθεια όσο και την διανομή.

  Επιδιώκουμε, έτσι, να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας με διάρκεια στο χρόνο.

Δίνουμε έμφαση: 

- στη μεγάλη γκάμα προϊόντων και στο συνεχή εμπλουτισμό της με ό,τι νέο κυκλοφορεί        στην αγορά

- στη διαθεσιμότητα των προϊόντων

- στην προσφορά ανταγωνιστικών τιμών

- στην άμεση εξυπηρέτηση

Επιπλέον, στεκόμαστε κοντά σας παρέχοντας οινικές υπηρεσίες. Με πάθος, δυναμισμό και δημιουργικότητα, με προσωπική φροντίδα και διαρκή εκπαίδευση η Ιωαννίδου Αναστασία σας συμβουλεύει γύρω από το κρασί, δημιουργεί προτάσεις φαγητού – κρασιού, παρουσιάζει παραγωγούς και ετικέτες, επιμελείται ακόμη και τις wine lists ξενοδοχείων, εστιατορίων και wine bars

  Η οινική εμπειρία παίρνει σάρκα και οστά στον 1ο όροφο της Cava DiVino. Εκεί, επιδιώκοντας να δημιουργήσουμε ένα κλίμα... οινικού feelgood, δοκιμάζουμε διαφορετικές ετικέτες ελληνικών και ξένων αμπελώνων. Ανεβαίνοντας στο tasting room θα έλεγε κανείς ό,τι μπαίνει σε ένα μαγικό μικρόκοσμο του κελαριού μας! Τέλος, στο ειδικά διαμορφωμένο tasting room πραγματοποιούμε και σεμινάρια για το κρασί με ποικίλα θέματα, από την εισαγωγή και την γευσιγνωσία μέχρι τις ιδιαιτερότητες της κάθε ποικιλίας.

"Αριστείδης Ιωαννίδης - Χριστίνα Ιωαννίδου"

cava-di-vino

                  Cava & Wine tasting
Copyright 2020 Cava Divino - All Rights Reserved
Created by ΜέγαSoft Πληροφορική ΑΕ 

Επικοινωνία

Παν.Τσαλδάρη 3

Σέρρες 62123